Menu

Articol

Noua generaţie de jandarmi şi poliţişti îşi începe activitatea în Caraş-Severin

Începând de astăzi, şase subofiţeri, absolvenţi ai instituţiilor militare ale Jandarmeriei Române, s-au alăturat jandarmilor cărășeni. Marius Săndulescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului spune că tinerii au fost primiţi într-un cadru festiv de către comanda unităţii, dar şi de colectivul de cadre militare de la reşedinţa inspectoratului.

„Inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin, domnul col. Alexandru Tobă, după mesajul de bun venit, le-a prezentat tinerilor absolvenţi priorităţile instituţiei şi atribuţiile ce le revin în desfăşurarea activităţii profesionale, pentru a răspunde prompt nevoilor şi solicitărilor cetăţenilor”, a mai spus Săndulescu.

În perioada următoare, cei mai noi membri ai colectivului jandarmilor cărășeni vor parcurge un program de pregătire pentru a se obişnui cu misiunile ce le vor avea de îndeplinit.

De asemenea, şi în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, 41 de absolvenți ai Școlilor de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina și „Septimiu Mureșan” Cluj Napoca, au avut parte de o primire festivă şi plină de emoţii. Cei 29 băieți și 12 fete, au fost repartizaţi pe funcții în ordinea mediilor de absolvire.

„Un număr de 36 de agenți au fost repartizați în structurile de ordine publică, 4 în cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și 1 la poliția rutieră. Dintre cei 36 de agenți repartizați în structurile de ordine publică, 11 sunt repartizați în mediul urban și 25 în mediul rural”, a precizat Dinu Nicorici, purtătoruld e cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin.

Powered by Jasper Roberts - Blog