Menu

Articol

0 Comentariu

O cărăseancă a rămas fără mașină în Vama Moravița

În cursul zilei de joi, 22 septembrie, poliţiştii de frontieră timişeni au depistat un autoturism marca Audi, care era semnalat ca fiind bun căutat pentru confiscare. De precizat că alerta fusese introdusă de autorităţile române.

Aseară, la ora 19.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Moraviţa s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice de control, o tânără în vârstă de 27 de ani, domiciliată pe raza judetului Caraş-Severin, care conducea autoturismul dat în consemn la graniță.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile române.

„Mașina, în valoare de aproximativ 8.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire“, ne-a comunicat purtătorul de cuvânt la ITPF Timișoara, inspector de poliție Ionuț-Petre Nicola.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog