Menu

Articol

Festivalul „Gugulan Rock Open Air” din Caransebeş va avea o nouă locaţie

Organizatorii festivalului Gugulan Rock au luat decizia de a schimba din nou locaţia evenimentului ce va avea loc în 17-19 august, la Caransebeş. Aceştia spun că noul loc este poziţionat chiar la intrarea în Caransebeş din direcţia Reşiţa şi este suficient de mare pentru a putea găzdui toate activitățile care se vor desfășura, cu acces de drum asfaltat până la intrare, loc de parcare şi camping pentru corturi.

Aceasta este cea de a treia locaţie în care rockerii îşi dau întâlnire. Cosmin Mihuţa, unul dintre organizatori, spune că la momentul evenimentului vor fi amplasate indicatoare până la noua locaţie.

Deocamdată organizatorii au dat publicităţii şi câteva trupe ce vor urca pe scana festivalului. „ Ne dorim ca festivalul să evolueze, iar ediţia de anul acesta se va remarca prin calitatea muzicală. Vor urca pe scenă cele mai apreciate trupe din Europa, dar şi din România, şi anunţăm cu deosebită plăcere că An Theos, Skiltron, Lux Perpetua, Power Celtic Metal şi Masterpiece au confirmat deja participarea la festivalul din ţara Gugulanilor. În continuare, purtăm discuţii şi cu alte trupe, iar la momentul confirmării vă vom ţine la curent cu noutăţile”, a spus Cosmin Mihuţa, preşedintele Asociaţiei Gugulan Rock.

Powered by Jasper Roberts - Blog