Menu

Articol

O nouă victorie în deplasare pentru CSM Şcolar Reşiţa, iar clasamentul se strânge

Fotbaliştii antrenaţi de Leo Doană continuă evoluţia bună din ultimul timp, bifând în deplasare o nouă victorie şi legând al treilea succes consecutiv. Dacă la precedenta deplasare au învins categoric, cu 5-0, pe CS Ocna Mureş, echipă care încheie clasamentul seriei a IV-a din Liga a III-a de fotbal, în etapa XIV-a, reşiţenii au jucat pe terenul timişenilor de la Dumbrăviţa, aflat pe poziţia a V-a, la şase puncte în faţa CSM Şcolar Reşiţa.

Dar cum nu locul din clasament contează, oaspeţii au câştigat cu 2-1, toate golurile fiind înscrise în prima jumătate de oră. Staicu a deschis scorul, în min. 6, Ene l-a majorat la 2-0 în min. 19, pentru ca gazdele să înscrie pentru 1-2, prim Manu, în min. 23.

Profitând de înfrângerea surprinzătoare realizată de liderul seriei, 1-2 acasă cu Avrig, oaspeţii înscriind în minutele 81 şi 93, Reşiţa se apropie la opt puncte de Şoimii Lipova, în timp ce arădenii dau semne că nu vor mai „defila” în campionat ca şi până acum.

Rezultatele complete:

ACS Dumbrăviţa - CSM Şcolar Reşita    1-2
CSM Lugoj - CS Hunedoara     2-1
CNS Cetate Deva - Naţional Sebiş    4-2
Şoimii Lipova - FC Avrig    1-2
CS Ocna Mureş - CSC Ghiroda şi Giarmata Vii    1-5
Industria Galda - Metalurgistul Cugir    1-3
Gloria Lunca Teuz Cermei - Unirea Alba Iulia    2-2
Crişul Chişineu Criş - Millenium Giarmata     2-1

Clasament:

1. Şoimii lipova – 31 p; 2. Chişineu Criş – 28 p; 3. Metalurgistul Cugir – 28 p; 4. Lunca Teuz Cermei – 28 p; 5. Dumbrăviţa – 26 p; 6. Naţional Sebiş – 25 p; 7. CSM Şcolar – 23 p; 8. Avrig – 22 p; (Foto: Arhivă)

Powered by Jasper Roberts - Blog