Menu

Articol

Ofertă pe piaţa muncii din judeţ: muncitori necalificaţi, vânzători, demolatori de clădiri

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraş-Severin anunţă că astăzi în judeţul nostru au fost disponibile un număr de 66 de locuri de muncă. Cele mai multe la Caransebeş, iar la polul opus s-au situeat Anina şi Bocşa cu niciun loc de muncă disponibil.

Oferta de la Caransebeş a fost de 19 muncitori necalificaţi, pentru asamblarea şi montarea pieselor, opt moto-stivuitori, patru operatori la roboţi industriali şi mase plastice, trei electricieni şi câte un post pentru: agent comercial, bucătar, confecţionier cabluri, consilier/expert/referent /economist  în management, îngrijitor de copii, instalator instalaţii tenico-sanitare şi gaze, muncitor necalificat în mine şi cariere.

La Reşiţa au fost disponibile 11 locuri în meserii de: dulgher, agent comercial, agent de securitate incintă magazin, muncitor necalificat la demolări clădiri, operator calculator electronic şi reţele, zidar şi zugrav, iar la Băile Herculane s-au căutat bucătarii – trei locuri, o cameristă, un casier, un conducător ambarcaţiune agrement pe ape interioare.

La Moldova Nouă au fost disponibile trei locuri – muncitor necalificar în mine şi cariere şi vânzător, la Oraviţa, tot trei locuri – bucătar, vânzător şi curier, iar la Oţelu Roşu un post şofer de camion.

Powered by Jasper Roberts - Blog