Menu

Articol

Omor urmat de sinucidere la Oraviţa. Un poliţist şi-a ucis concubina cu mai multe lovituri de cuţit (UPDATE)

Un poliţist din cadrul Serviciului Transporturi Feroviare Oraviţa şi-ar fi ucis în această noapte concubina cu mai multe lovituri de cuţit, după care şi-a luat şi el viaţa. Se pare ca totul a plecat de la o criză de gelozie în urma căreia bărbatul şi-ar fi pierdut minţile.

Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caras-Severin ne-a informat că „am fost sesizaţi prin apel la 112 despre faptul că un poliţist de la Poliţia Transporturi Oraviţa a fost descoperit decedat locuinţa sa. În apartament a fost găsită şi concubina acestuia, de asemenea decedată“.

UPDATE, ora 10.10

„În prezent se desfăşoară cercetări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin pentru stabilirea stării de fapt, a împrejurărilor în care au decedat cele două persoane“, a precizat Dinu Nicorici.

ora 11.00

Se pare că bărbatul de 37 şi concubina acestuia în vârstă de 35 de ani aveau un copil, un minor de aproape un an, dar din fericire, la momentul crimei nu era în apartament cu cei doi. Se pare că minorul era în vizită la bunicii din partea tatălui.

ora 15.30

Laura Gabriela Iancu, Prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin a susţinut o conferinţă de presă alături de Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin şi al Poliţiei TF, cu privire la cele întâmplate în această dimineaţă la Oraviţa.

„Din nefericire în această dimineaţă s-a petrecut o întâmplare nefericită la Oraviţa într-o familie nelegal constituită. Cei doi aveau împreună un minor de un an şi două luni, care la acel moment se afla la bunicii din partea tatălui. Cu certitudine ştim că nu au fost implicate şi alte persoane“, a spus Laura Gabriela Iancu. Din primele cercetări reiese faptul că situaţia financiară a celor doi era una bună, el poliţist la Transporturi Feroviare, iar concubina acestuia, ospătăriţă.

Deocamdată nu se ştie cu certitudine ce s-a întâmplat între cei doi de s-a ajuns la aşa un gest din partea bărbatului de 37 de ani, care şi-a înjunghiat de mai multe ori partenera cu un obiect contondent, atât în zona spatelui, cât şi inimă. Tot din primele cercetări rezultă că femeia ar fi încercat să se apere de loviturile bărbatului, tot un un obiect contondent. Cei doi au fost găsiţi de poliţişti în camere diferite.

Dinu Nicorici, a precizat că poliţistul terminase studiile la Câmpina, iar din 2002, intrase pe post. „A fost cunoscut ca o persoană bună, cea mai recentă evaluare a acestui având loc în luna martie 2018, nefiind semne de întrebare cu privire la starea psihică“, a precizat Nicorici. Cu toate acestea, poliţistul era în concediu medical, acuzând probleme medicale fizice, dar nu psihice.

Crima urmată de sinucidere ar fi avut loc în această dimineaţă, mama poliţistului fiind cea care a alertat autorităţile. Aceasta le-ar fi spus că nu poate lua legătura cu fiul ei, ultima convorbire dintre cei doi fiind în intervalul orar 7.00-8.00. Femeia a sunat la 112 în jurul orei 8.50.

Unii martori spun că cei doi ar fi avut probleme în cuplu şi s-ar fi certat des în ultima perioadă, unele dintre scandaluri fiind chiar violente. Nicorici a precizat că nu există nicio plângere înregistrată la Poliţia Oraviţa de una dintre părţi în ceea ce priveşte violenţa domestică sau alte aspecte de acest gen.

În continuare se desfăşoară cercetările în acest caz şi audierea martorilor, urmând ca în cel mai scurt timp să se ajungă la o concluzie.

Powered by Jasper Roberts - Blog