Menu

Articol

Patru hoţi de buzunare din Neamţ au fost prinşi la Caransebeş

Ieri, 7 decembrie, patru persoane suspecte au fost luate în vizor de poliţiştii din Caransebeş. Trei femei şi un bărbat, cu vârstele cuprinse între 22 şi 44 de ani, toţi fiind din judeţul Neamţ, au intrat într-un magazin de pe strada Avram Iancu din Caransebeş şi au furat din buzunarul unei femei. Cei patru au urcat în grabă într-un autoturism ce era parcat pe strada Libertăţii, dar au fost opriţi de poliţişti.

„Polițiștii din Caransebeș s-au mobilizat de îndată, oprind autoturismul în trafic. Cei patru au fost identificați, aceștia având vârste cuprinse între 22 și 44 de ani, toți fiind din județul Neamț. Asupra unuia dintre ei a fost găsită suma de 350 de lei și 50 de euro, bani sustrași din buzunarul unei femei aflate în magazinul de pe strada Avram Iancu din Caransebeș“, ne-a informat Cecilia Dăneţ, Inspectoratul Judeşean de Poliţie Caraş-Severin.

Pe numele lor s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate.

Powered by Jasper Roberts - Blog