Menu

Articol

0 Comentariu

Patru zile de petreceri la Moldova Nouă

Carla's Dreams, la Reşiţa

Astăzi la Moldova Nouă se dă startul „Zilelor oraşului”, manifestare organizată de Primăria şi Consiliul Local, care promite că va aduce buna-dispoziţie în cele patru zile de petreceri, concerte şi plimbări pe Dunăre şi împrejurimi.

În această seară, pe scena de pe faleza de la malul Dunării, îndrăgita înterpretă de muzică populară din Banat, Mirela Petrean, va deschide seria concertelor, ca preambul la ziua de duminică, 13 august, ce este dedicată în totalitate iubitorilor acestui gen muzical.

Vedeta zilei de mâine va fi Petrică Miulescu Irimică, însă pe lângă cunoscutul interpret va evolua şi Olivera Petrov, precum şi formaţii de dansatori.

Luni, 14 august, locuitorii din Clisura Dunării vor avea ocazia să le aplaude pe Mira Škorić  şi formaţia Intermezzo Band, precum şi pe Andreea Voica, acompaniată de formaţia condusă de Deian Galetin. Va fi un regal muzical pe cinste, după cum ne asigură organizatorii.

În fine, în ultima zi a manifestărilor de la Moldova Nouă, 15 august, de Sfânta Maria, localnicii vor putea asculte, fredona şi dansa în ritmul hit-urilor unor vedete precum: Yoyo, Sonny Flame, Rapp’ Aga şi Oana Radu. Vedetele serii vor fi Elena Gheorghe şi Carla’s Dreams. 

Turiştii aflaţi în aceste zile la pensiunile din Clisură pot face plimbări cu vaporaşul pe Dunăre sau pot urca în zonele înalte din apropierea oraşului.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog