Menu

Articol

Păzea! Horia Irimia revine în politică. La cererea prietenilor de pe Facebook

Horia Irimia

În anii ’90 era considerat unul dintre copiii teribili ai politicii cărăşene. Un liberal pur sânge care a învăţat din mers cu ce se mănâncă politica într-un judeţ dominat autoritar de personalitatea lui Sorin Frunzăverde. A plecat de jos, de la împărţit şi lipit afişe electorale, simplu membru de partid, dar şi secretar general al PNL Caraş-Severin. Pe rând, a fost economist, angajat al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, dar şi secretar de stat la ministerele Dezvoltării şi Mediului.

Vorbim de Horia Irimia, reşiţean la origini, gugulan prin adopţie, omul cu două conturi pe Facebook. De câţiva  ani lucrează ca director în cadrul Primăriei Municipiului Reşiţa, cu statut de funcţionar public, cum ar veni, iar de câteva săptămâni se gândeşte să revină în politică. O spune şi postarea sa de pe pagina de socializare.

„Mai mulţi prieteni de pe Facebook mi-au solicitat să «mă implic» mai mult în politică locala/judeţeană/naţională (ce frumos sună chestia aceasta cu prietenii, n.r.) Fiind de 4 ani funcţionar public, am fost mult mai «discret» ... Desigur ca o «revenire» în «politică», ceea ce se poate interpreta ca o «dorinţă de a reveni la ciolan, la caşcaval» ... 
Dacă la această postare voi «obţine» în 2 săptămâni 200 like-uri, voi redeveni «ACTIV» !! Vă rog daţi «LIKE» şi imediat «SHARE» dacă mă sustineţi ! Multumesc !!
De voi depinde daca ma voi implica în viitor ...” se spunea în postare.

Şi ce să vezi, nici n-au trecut bine o zi şi o noapte, că Horia Irimia jubila pe aceeaşi pagină de socializare, cu o întrebare înduioşătoare, până la lacrimi: „Oare chiar merit?” După care urma explicaţia uluielii sale!

„Mulţumesc ! În urma „sondajului/anchetei de opinie” (ce contează ce a fost, n.r.) de pe facebook am avut şi multe „susţineri” „directe” - pe stradă, telefoane, e-mail-uri, mesaje private ... A fost depăşit „pragul / targetul / obiectivul” (sau cum s-o fi numind el, n.r.) de 200 de like-uri !!! În 24 de ore !!! (wow, ce tare!)

Vă mulţumesc ! Cel mai probabil mă voi implica în primavara anului 2019 .. Până atunci am unele obligaţii profesionale ... Dupa aceea LA LUPTĂ!!! Nu  la cea „fizică” , ci, la cea de  „idei” ..
Sunt fireşti şi criticile care mi s-au adus cu acest prilej ... Unii au înţeles eronat că vreau să mă implic în „noile partide” ce apar in ultima vreme ...
Va multumesc tuturor celor care ati fost interesati de acest „subiect” , mulţumesc tuturor care şi-au exprimat opinia pozitivă sau negativă !!!”

Şi semnează cu, Horia Irimia - fost lider PNL 

Powered by Jasper Roberts - Blog