Menu

Articol

2 Comentarii

Pe Bârzava în jos, pe un mal frumos, hipermarket Kaufland iese în cale

Reşiţa va avea într-un viitor nu prea îndepărtat un nou centru comercial într-o zonă în care astfel de construcţii încep să se înmulţească. Este vorba de un hipermarket Kaufland ce urmează să fie amenajat pe fosta platformă a CET Energoterm, sau „7 Noiembrie”, cum este ea cunoscută de reşiţenii mai în vârstă.

Documentaţia se află depusă la Direcţia Urbanism, Amenajarea Teritoriului din cadrul Primăriei Municipiului Reşiţa, unde poate fi consultată în perioada 1-11 august, între orele 8-15, publicul având posibilitatea să transmită observaţii şi propuneri în scris cu privire la intenţia de elaborare a Planului Urbanistic Zonal. În afară de hipermarket, investiţia cuprinde anexe, parcare, spaţii verzi, căi de acces pentru circulaţie pietonală şi de autovehicule.

În data de 7 august, la ora 13, la sediul primăriei, va avea loc o dezbatere publică pe seama documentaţiei de urbanism.

Reamintim că un alt hipermarket este anunţat că se va construi, peste drum de actualul Kaufland, pe locul în care o parte din clădirea Fabricii de Confecţii va fi demolată. În plus, primarul Ioan Popa îşi pune şi el speranţele într-un mall în zona blocurilor din Mociur.

Comentarii


Fatal error: Cannot redeclare p34615() (previously declared in /home/argument/public_html/modules/comment/comment.tpl.php:1) in /home/argument/public_html/modules/comment/comment.tpl.php on line 1