Menu

Articol

0 Comentariu

Pensionarii reșițeni au acces gratuit la bazinul olimpic de înot!

Foto: sporttim.ro

Veste bună pentru persoanele de vârsta a treia, din Reșița, dornice de întreținerea sănătății prin mișcare și activități sportive. Conducerea primăriei a hotărât ca pensionarii să poată folosi gratuit bazinul olimpic de înot din Govândari. Accesul în bazin este permis zilnic între orele 9-11, începând cu data de 1 octombrie, după cum ne-a mărturisit primarul Reșiței, Ioan Popa.

Edilul-șef s-a arătat mâhnit de faptul că mulți reșițeni nu practică sportul, preferând să aibă cu totul alte preocupări în timpul liber. A dat exemplul celor 890 de angajații ai primăriei care, deși au acces gratuit la bazinul de înot, nici unul dintre ei nu vine să înoate la sfârșitul săptămânii.

Popa ne-a mai spus că, împreună cu noul administrator al bazinului, fosta mare înotătoare Luminița Dobrescu, multiplă campioană națională, medaliată cu argint și bronz la campionatele europene de la Strasbourg, Atena și Sheffield, va încerca să reînvie atmosfera din anii în care Reșița era considerată pe bună dreptate capitala înotului românesc.

De altfel, începând din 2017, în urma discuțiilor avute cu președintele Federației Române de Înot, Camelia Potec, Reșița va fi inclusă din nou în calendarul întrecerilor naționale, aici urmând să se dispute trei competiții majore.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog