Menu

Articol

Plimbări cu catamaranul pe Dunăre

Catamaranul BAZIAȘ 1 începe să facă curse pe Dunăre, iar rutele propuse sunt Pojejena – Coronini – stânca Baba Caia și până în dreptul localității sârbești Golubac sau pe distanța cuprinsă între Pojejena – Baziaș. Durata cursei este de 3 ore iar programarea acestora se face în funcție de solicitări. Costul este de 550 lei/oră, capacitatea catamaranului fiind de 50 de locuri, după cum se arată într-un comunicat de presă al Consiliului Judeţean Caraş-Severin.

Tot în funcție de solicitări vor fi efectuate curse spre Veliko Gradiște (Serbia) și chiar Smederevo, cu plecare din Moldova Veche. Sunt deja înregistrate solicitări pentru a duce grupuri de turiști de la Pojejena la Orșova.

Cei interesați pot suna pentru rezervări la numărul 0730 557 782, Mihai Almăjan – administrator SC Eoliana Caraș SRL sau pot obține informații de pe pagina web a Consiliului Județean Caraș-Severin (www.cjcs.ro). Pentru ca informațiile să fie ușor accesibile va fi deschis și un cont pe rețelele de socializare.

Catamaranul a fost achiziționat de către Consiliul Județean Caraș-Severin printr-un proiect cu finanțare europeană ce a mai prevăzut cumpărarea unui ponton, construirea unui port în localitatea Pojejena dar și lucrări de dragare și îndiguire. Valoarea proiectului a fost de 1 milion euro.

Powered by Jasper Roberts - Blog