Menu

Articol

Poate s-a înţeles greşit: la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa nu au existat conflicte

de la stânga, Adina Miloş, Rodica Măslin, Cristina Bacer

După foarte mult timp, echipa managerială a Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa a apărut iarăşi într-o conferinţă, într-o încercare de normalizare a relaţiilor cu presa locală. Cu acest prilej a fost prezentat şi noul director medical interimar, dr. Rodica Măslin.

Întrebat despre conflictul dintre conducere şi medicii chirurgi, managerul spitalului, dr. Cristina Bacer, a lăsat să se înţeleagă că lucrurile nu au stat întocmai cum s-a scris şi s-a vorbit. „Nu e niciun conflict cu absolut nimeni. Eu am obligaţia să duc spitalul pe calea frumoasă şi aceasta ne dorim cu toţii. Că au fost anumite declaraţii în presă este o altă poveste. Le aparţin lor (medicilor chirurgi, n.r.) şi nicidecum mie. Nu le voi răspunde colegilor mei, deoarece niciodată nu voi face declaraţii împotriva acestora, pentru că ţin la imaginea spitalului”, a spus dr. Cristina Bacer.

Reamintim că la începutul acestui an, medicii chirurgi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa au solicitat intervenţia preşedintelui Consiliului Judeţean, Silviu Hurduzeu, în conflictul pe care îl aveau cu echipa managerială, cea care hotărâse să desfiinţeze linia doua de gardă.

Cristina Bacer afirma în conferinţa de presă că decizia finală va fi luată de Consiliul Judeţean, după o analiză atentă.  

Powered by Jasper Roberts - Blog