Menu

Articol

0 Comentariu

Popa astâmpără cu cisterne setea orăşenilor din Doman! Din septembrie, la robinet!

Autor: 

Cartierul Doman, fostă aşezare minieră, face parte din municipiul Reşiţa mai mult cu numele, locuitorii alimentându-se cu apă, ca la ţară, din câteva fântâni şi izvoare. Primarii care s-au succedat la conducerea municipiului de aproape 30 de ani încoace, au promis şi, chiar, au şi încercat să realizeze o reţea de apă potabilă pentru domănenţi. Acum, în zilele caniculare, problema apei la Doman a devenit şi mai acută, Primăria Reşiţa intervenind cu cisterne de apă suplimentare pentru alimentarea locuitorilor din Doman. Însă, conform declaraţiei primarului Ioan Popa, această situaţie de provizorat se va încheia în scurt timp, fiindcă, în cel mult 30 de zile, la Doman, apa potabilă va curge la robinet.

„Proiectul de aducțiune a apei potabile în gospodăriile din cartierul Doman este aproape de finalizare. După discuțiile purtate cu constructorii, aceștia mi-au dat asigurări că în maxim 30 de zile locuitorii din Doman vor fi racordați la sistemul de apă.

Pănă la punerea în funcțiune a noii instalații, primăria transportă în zonă apa potabilă de două ori pe zi iar ca urmare a solicitărilor venite din partea cetățenilor am stabilit ca, de astăzi, să se suplimenteze graficul de alimentare cu apă cu încă un transport, pentru a acoperi necesarul pentru această perioadă tranzitorie”, a spus primarul Reşiţei, Ioan Popa.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog