Menu

Articol

0 Comentariu

Popescu îi dă lecţii, gratis, lui Feraru, în Consiliul Local Reşiţa

La Primăria Reşiţa, a avut loc, astăzi, o şedinţă extraordinară, fulger, convocată de primarul Ioan Popa. Primarul a declarat că şedinţa era o formalitate, însă, o formalitate obligatorie, pentru că niciodată nu se poate încheia bugetul „pe zero” la toate capitolele şi sunt necesare rectificări. Pe de altă parte, a fost iniţiat un proiect de hotărâre „privind aprobarea de vărsăminte din secţiunea de funcţionare pentru secţiunea de dezvoltare până la aprobarea bugetului pe 2017”.

Înainte de a se vota proiectul de hotărâre, consilierul local PSD, Marian-Florin Feraru, l-a interpelat pe primarul Ioan Popa de ce nu este gata bugetul Consiliului Local Reşiţa pe anul 2017. În locul acestuia a răspuns consilierul local PNL, Hadrian-Constantin Popescu, între cei doi având loc următorul dialog:

- Vă răspund eu domnu’ Feraru. Întotdeauna bugetele locale sunt făcute şi aprobate după ce este aprobat bugetul la nivel naţional.
- Foarte bine! Dar, aveam dreptul să întreb, a reacţionat Feraru.
- Foarte bine! Şi eu am dreptul să vă răspund şi să vă dau o lecţie!, a răspuns Popescu amuzat.

Cele două proiecte de hotărâre au fost votate în unanimitate, şedinţa încheindu-se în aproximativ 10 minute. În privat, un consilier local mai nou s-a interesat dacă şedinţa este plătită şi a aflat cu dezamăgire că nu, şedinţele extraordinare sunt pe gratis, fără indemnizaţie.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog