Menu

Articol

Popescu îi cere demisia lui Gelu Ardeleanu de la conducerea TUR! Primarul Popa este de acord!

Hadrian Popescu şi Ioan Popa

Consilierul local, Hadrian Popescu, liderul grupului liberal din Consiliul Local Reşiţa, a cerut, astăzi, în plenul şedinţei, demisia lui Gelu Ardeleanu din funcţia de manager al Societăţii de transport în comun TUR. Gelu Ardeleanu a fost numit în funcţie din ianuarie 2017, de la înfiinţarea firmei la care Consiliul Local Reşiţa este acţionar unic. Astăzi, însă, când Popescu şi-a prezentat cu voce tare solicitarea, Gelu Ardeleanu nu se afla în sala de şedinţe.

Ioan Popa îl aprobă pe Hadrian Popescu: altul la rând!

E de reţinut faptul că Gelu Ardeleanu a fost numit în funcţie la recomandarea şi cu sprijinul primarului Ioan Popa. Însă, astăzi, nici Ioan Popa nu îl mai susţine pe Gelu Ardeleanu şi spune că la conducerea TUR trebuie să vină un manager cu altă viziune despre dezvoltarea societăţii.

Sunt convins că domnul Ardeleanu îşi va prezenta demisia!

Referitor la Gelu Ardelenu şi situaţia lui în societate, Hadrian Popescu a declarat: „I-am cerut demisia, verbal, domnului Gelu Ardeleanu. Nu sunt mulţumit de calităţile lui manageriale. Cred că poate să fie un director tehnic foarte bun, că se pricepe pe partea asta. Cu siguranţă va rămâne în echipă, dar, cred că avem nevoie de un alt tip de manager, unul mai tânăr şi cu o altă viziune. I-am cerut demisia verbal, probabil că o să i-o cer şi în scris. Ştiţi că sunt reprezentantul Consiliului Local în AGA, noi avem o reprezentare de sută la sută, aşa că, eu sunt convins că domnul Ardeleanu o să-şi prezinte demisia ca să evite o moţiune în Consiliul Local sau chiar în AGA”.

Avem profilul, încă nu avem managerul!

„Sunt discuţii, avem în vedere şi un anumit profil de manager, am vorbit şi cu o persoană, aşteptăm să vedem dacă se hotătărăşte. Nu pot să-i divulg momentan numele, lucrează într-o altă companie”, a mai spus Hadrian Popescu.

Powered by Jasper Roberts - Blog