Menu

Articol

Preşcolarii şi elevii reşiţeni, luptă strânsă pentru cel mai frumos „ECO Christmas Tree“

Încă de la deschiderea oficială a „Târgului de Crăciun“, în faţa clădirii Primăriei Reşiţa pot fi admiraţi brazi confecţionaţi din materiale reciclabile.

Pe lângă faptul că sunt deosebiţi, cei 20 de brazi sunt creaţii ale preşcolarilor şi elevilor din municipiu, iar trei dintre ei vor fi premiaţi. Concursul a fost lansat de Primăria Reşiţa, pe pagina de socializare a instituţiei, tot ce trebuie să facă admiratorii este să acceseze această pagină şi să voteze cel mai inedit braduţ.

Încă de la lansarea concursului, sute de reşiţeni şi-au votat favoritul, dar trebuie precizat faptul că distribuirile nu se contorizează ci doar aprecierile din pagina oficială, voturile fiind valabile până la ora 00.00 din data de 21 decembrie.

Andrei Apostol, purtătorul de cuvânt al Primăriei Reşiţa spune că: „premiile constă în sume de bani, fiecare instituţie câştigătoare va primi 500 de lei şivor fi înmânate de către reprezentanţi ai municipalităţii şi ai Inspectoratului Școlar Județean Caraș Severin, pe scena din Centrul Civic, în data de 22 decembrie, la ora 17.45“.

Powered by Jasper Roberts - Blog