Menu

Articol

0 Comentariu

Primăria din Sasca Montană are undă verde de la Bucureşti

Suma de aproape 500.000 de lei vor fi investiți în clădirea în care învaţă elevii din ciclul primar din Slatina Nera.

Ani la rând la Şcoala Primară și Grădinița cu Program Normal din Slatina Nera nu s-au primit avizele de funţionare. Gradul mare de deteriorare şi lipsa unor băi corespunzătoare a îngreunat accesarea de fonduri. Luna trecută, Ion Popliceanu a mers din nou la Bucureşti pentru a depune noi acte în vederea finalizării dosarului depus la Ministerul Dezvoltării şi Administraţiei Publice.

Administraţia a început demersurile încă de anul trecut, dar avizul favorabil a venit abia acum. „Am reuşit să trecem de toate etapele şi sperăm ca într-o lună să înceapă şi lucrările”, a spus primarul comunei Sasca Montană, Ion Popliceanu.

Dumurile la Bucureşti nu s-au oprit doar la şcoala din Slatina Nera, dar şi la alimentarea cu apă şi introducerea canalizării în satele aparţinătoare comunei Sasca Montană. La începutul anului viitor în Bogodinţi urmează să fie investiţi aproape cinci milioane de lei. „Sperăm să începem cât de repede şi aici lucrările. Aşteptăm să se înceapă demersurile pentru licitaţii”, a mai spus primarul.

Ministerul Dezvoltării Regionale a publicat în luna iulie lista obiectivelor ce vor fi finanțate în următorii trei ani, prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2. Conform listei făcute publice de autorități, în Caraș-Severin vor fi finanțate aproape 180 de proiecte, în valoare de peste 800 de milioane de lei.

Powered by Jasper Roberts - Blog