Menu

Articol

Primarul Caransebeşului respinge acuzaţiile Mihaelei Popovici

Felix Borcean răspunde acuzaţiilor cu tentă sexuală lansate de fostul manager al Spitalului din Caransebeş în această dimineaţă

„Nu comentez declaraţiile pentru că ele sunt ale unei femei aflate într-o situaţie disperată. Un lucru nu trebuie să uite. Când am numit-o nu a fost condiţionată din partea mea. Mi-am pus partidul în cap şi am susţinut-o până când am văzut că se alătură altei tabere, cea a medicilor. Managerul nu poate fi prietenul medicilor“, a declarat Felix Borcean.

Primarul mai spune că era dificil să găsească un motiv anume pentru a o demite pe Mihaela Popovici, managementul acesteia fiind unul defectuos.

„S-a înscris la cursul de management şi în 2017, dar nu l-a terminat. Mai mult decât atât nu a vrut să amenajeze un ambulatoriu în spital, locaţiile fiind închiriate medicilor. Cât priveşte sms-urile, este o prostie - poziţia unei femei disperate. Nu le recunosc. Eu voi încerca să demontez acuzele şi nu voi intra în jocul ei. Nu are rost să escaladez situaţia“, a mai spus Felix Borcean.

Powered by Jasper Roberts - Blog