Menu

Articol

Primarul din Prigor acuză faptul că a fost bătut de un avocat, chiar în primărie (UPDATE)

Incidentul pe care Antonică Moți, edilul din comuna Prigor, îl reclamă, a avut loc în urmă cu o săptămână, în timp ce se afla în cabinetul său din primărie. Într-o zi de joi, spre sfârșitul programului, în jurul orei 15,30.

Iată ce ne-a mărturisit primarul: „Mă aflam în biroul meu, aveam de lucru, iar la un moment dat am simțit că cineva intrase înăuntru. Nu am ridicat capul din hârtii să văd cine era, pentru că mă gândeam că nu putea fi decât un angajat din primărie. Și rău am făcut, deoarece, aproape imediat, m-am trezit luat în pumni, iar de la loviturile primite m-am dezechilibrat și am căzut cu scaun cu tot. De jos am ridicat capul și am realizat că bărbatul care mă lovise nu era altul decât avocatul Cosmin Panduru. După pumnii primiți, m-a scuipat, m-a făcut <<gunoi>>, apoi a ieșit din birou și din primărie, lucru surprins și de camerele de luat vederi ale unui magazin de peste drum.. Am sunat la 112, au venit polițiștii din Bozovici și am făcut plângere împotriva sa pentru loviri.”

La Poliţie există şi declaraţia unei angajate care l-a văzut pe avocat intrând în biroul primarului, apoi a auzit gălăgie și de frică s-a refugiat în alt birou.

După cum susține primarul, Cosmin Panduru este avocat în Baroul Timiș, dar fiindcă este născut în zonă, a reprezentat în instanță, în două cauze, primăria din Prigor, încasând pentru serviciile sale onorarii de peste 25.000 de lei. Antonică Moți nu-și explică ieșirea nervoasă și atutudinea violentă a avocatului.

Poliția i-a întocmit lui Cosmin Panduru dosar penal pentru ultraj, loviri și alte violențe, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Oravița și-a declinat competența în favoarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara. La dosar a fost depus și un certificat medico-legal.

UPDATE, ora 13 ================

Aventurile avocatului Cosmin Panduru nu s-au oprit aici, dovadă că, în data de 10 aprilie a fost implicat într-un alt incident în care este acuzat tot de ultraj. De data aceasta este vorba de un polițist trimis să cerceteze un accident de circulație ce avusese loc în apropiere de Bozovici. Potrivit organului de cercetare, avocatul a reacționat nervos, l-ar fi apucat de gulerul uniformei și lovit cu pumnul. A fost imobilizat și mai apoi încătușat!

Powered by Jasper Roberts - Blog