Menu

Articol

0 Comentariu

Primarul Dumitru Ursu, inspirat de YouTube, iniţiază cursuri gratuite de limbi străine la Oraviţa!

Autor: 

Primarul Oraviţei, Costel Dumitru Ursu, anunţă că va iniţia un program educaţional, finanţat de Primăria şi Consiliul Local Oraviţa, pentru ca elevii să înveţe, gratuit, mai multe limbi strâine. Aseară, primarul Ursu a mărturisit că în acest proiect a fost inspirat de un videoclip de pe YouTube, în care apare o fetiţă de numai 4 ani din Moscova, Bella, care vorbeşte fluent 7 limbi, de fapt, 6 limbi şi limba rusă!   

Iată ce a scris, aseară, primarul Ursu pe un sit de socializare:

„Un îngeraș de fetiță cunoscătoare a 7 limbi m-a inspirat să pornesc un nou demers pentru copiii din Oravița. Pentru că tot mai mulți părinți fac eforturi financiare considerabile pentru meditații la limbi străine, Primăria Oravița va oferi tuturor copiilor șansa de a urma CURSURI GRATUITE DE LIMBA ENGLEZĂ, FRANCEZĂ ȘI GERMANĂ, începători și nivel mediu. Practic, eforturile părinților plătitori de taxe și impozite vor fi recompensate.

Continuăm astfel seria cursurilor gratuite de balet, dansuri populare, chitară, teatru, pictură, karate și jujitsu.

Săptămâna care urmează voi discuta cu domnii profesori care doresc să se implice în proiectul nostru, pentru ca în cel mai scurt timp să începem împreună un nou drum spre succesul copiilor noștri.

În Oravița copiii sunt și vor rămâne întotdeauna pe primul loc, căci a investi în ei înseamnă a investi în viitor”.

Bella din Moscova vorbeşte fluent în limbile: rusă, engleză, germană, franceză, spaniolă, chineză şi hindi. Pe Bella o puteţi vedea în clipul de mai jos.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog