Menu

Articol

0 Comentariu

Primarul liberal Felix Borcean se înclină spre stânga. Social-democrata Mihaela Popovici, numită manager la spitalul din Caransebeş!

Autor: 

Primarul liberal al municipiului Caransebeş, Felix Borcean, după ce a încasat o serie de contre din partea PSD-ului, aplică o tactică deja cunoscută, cedează social-democraţilor „o parte a frontului”, pentru a putea acţiona mai lejer în alte zone care îl interesează. Desigur, pentru binele şi interesul urbei!

Astfel, liberalii din Caransebeş, sub conducerea lui Borcean, renunță la funcții importante în favoarea social-democraților, pentru ca toată lumea politică din Gugulania să fie fericită, după formula „Pupat Piaţa Independenţii”! Pentru realizarea acestui deziderat, liberalul Ionuţ Mihăilăcă, a renunţat la funcţia de manager al Spitalului Municipal de Urgenţă din Caransebeş, în favoarea social-democratei Miahela Popovici, preşedinta tineretului social-democrat din Caraş-Severin.

Managerul spitalului din Caransebeş, Ionuț Mihăilică, a anunțat astăzi într-o ședință internă că va renunța la funcția de conducere și a anunțat că Mihaela Popovici, șefa TSD Caraș-Severin, îi va urma la conducerea instituţiei medicale.

„Am renunțat la acest post de conducere în principal pentru că nu am putut să îmi desfășor activitatea pe specializarea mea de pneumolog, astfel că în noiembrie trebuie acreditată secția și eu trebuie să rămân șef de secție pentru a putea lucra la acreditare. Nu am ținut cu dinții de acest post niciodată și când am acceptat prelungirea mandatului interimar am spus că eu voi sta cât e nevoie”, a precizat medicul Ionuț Mihăilică pentru expressdebanat.ro.

Ionuţ Mihăilică a lăudat-o pe farmacista Mihaela Popovici spunând că are cursul de management sanitar și master în sănătate, îneplinind condițiile impuse prin concurs. Se pare că Mihaela Popovici este o PSD-istă cu multe calităţi, în afară de specializările medicale, fiind şi un remarcabil om de cultură, aceasta făcând parte, recent, din comisia de contestaţii a Consiliului Judeţean Caraş-Severin, privind concursul pentru ocuparea postului de manager al Teatrului de Vest Reşiţa.

Conform lui Ionuț Mihăilică, și directorul medical al Spitalului Municipal de Urgenţă din Caransebeş va fi înlocuit pentru că medicul Eugen Munteanu, membru PSD, va ieși la pensie și nu mai poate ocupa funcția de conducere. Pentru postul de director medical a fost propus medicului specialist în chirurgie plastică, microchirurgie reconstructivăm Singh Bhupinder.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog