Menu

Articol

Primarul Popa: „Era ca în Piaţa Tiananmen, în care nu se întâmpla nimic!”

Odată cu venirea verii, Piaţa Prefecturii din Reşiţa capătă un aspect nou, diferit de cel ştiut până acum. Locul chioşcurilor de lemn va fi luat de terase şi umbreluţe, iar acest lucru va schimba în bine aspectul pieţei.

Pentru a face cât mai atractivă zona şi pentru a oferi localnicilor posibilitatea petrecerii în mod plăcut a timpului liber, municipalitatea a concesionat terenul agenţilor economici cu activitate în acest domeniu. Pe timpul verii, aici vor fi deschise, deocamdată, trei terase, care sunt amenajate în aceste zile.

„Era ca în Piaţa Tiananmen, în care nu se întâmpla nimic. Un loc tern şi aproape trist în după-amiezile de vară. Sperăm ca pe timpul sezonului estival să însufleţim zona, să-i aducem pe reşiţeni la terase, aşa cum se întâmplă în orice oraş mare din această ţară”, ne-a mărturisit Ioan Popa, primarul Reşiţei.

La aceste terase, cărora primăria le-a asigurat utilităţile necesare: apă, curent şi canalizare se pot servi sucuri, cafele, îngheţată, dar şi salate, mici, paste, preparate la grill şi multe alte produse de sezon. Primarul Popa speră ca pe viitor numărul întreprinzătorilor interesaţi de astfel de activităţi să fie tot mai mare.

Powered by Jasper Roberts - Blog