Menu

Articol

Primarul Popa promite un centru sportiv multifuncţional, la Reşiţa

vechiul bazin  de înot din Lunca Pomostului

Anul 2019 se anunţă unul interesant pentru iubitorii de sport din municipiul reşedinţă de judeţ. Conducerea primăriei reşiţene intenţionează să preia unele baze sportive, dar şi să amenajeze un centru sportiv multifuncţional.

„Este vorba de un proiect pe fonduri europene pe care îl depunem zilele acestea, ce se referă la un centru multifuncţional. Adică, pe structura actualului Bazin de înot din Govândari avem un proiect de finanţare pe AXA 4, şi vom amenaja un centru multifuncţional foarte generos cu trei terenuri de tenis acoperite, iar în acest proiect am cuprins şi reabilitarea străzii din Mociur, de la zona Căminelor, până la bariera de la Fântânilor”, a precizat primarul Ioan Popa într-o conferinţă de presă.

Centrul va fi amplasat pe locul Bazinului de Înot de la 7 Noiembrie care va fi demolat, în cazul în care se va obţine finanţare europeană. Pentru celelalte trei terenuri de tenis existente, în Lunca Pomostului, pe malul drept al Bârzavei, ministerul Tineretului şi Sportului a făcut o solicitate către unităţile teritorial administrative dacă doresc să preia astfel de baze aflate în prezent în administrarea ministerului.

„Noi ne-am exprimat dorinţa de a prelua aceste terenuri de presă, plus pista de atletism din Govândari”, a concluzionat edilul-şef.

Powered by Jasper Roberts - Blog