Menu

Articol

0 Comentariu

Primarul Torma (încă) crede în promisiunile miniştrilor PSD

Ministrul Economiei, Mihai Fifor, le-a dat speranţe locuitorilor din Clşisura Dunării în privinţa ecologizării iazului de decantare de la Moldomin, pentru care România a fost amendată în numeroase rânduri, dar şi pentru reluarea activităţii la această societate aflată în faliment. Promisiunie ministrului Fifor nu reprezintă o noutate, doar că cele făcute până acum de alţi oficiali au rămas la stadiul de vorbe.

Primarul oraşului Moldova Nouă, Adrian Torma, priveşte partea plină a paharului: „Legat de Moldomin, am primit veşti interesante şi care dacă s-ar duce la îndeplinire ar fi o reală restartartare a industriei mineritului nu doar la noi în zonă, ci la nivel național.
Zăcământul de cupru de la Moldova Nouă este extrem de important pentru țara noastră şi am remarcat că există dorința, așa cum s-a promis prin programul de guvernare, să se reactiveze minele închise, dar care au rezerve consistente de zăcământ”, a scris Adrian Torma pe pagina sa de socializare.

În opinia sa, este vremea ca după 27 de ani de pasiuni politice, de dispute sterile să se rezolve problemele comunităţii.
„În calitate de primar al oraşului mi-am declarat toată susținerea şi implicarea în a sprijini toate demersurile domnului ministru, am prezentat şi alte probleme ale comunității noastre care au legătură cu Ministerul Economiei, dar şi alte puncte sensibile.
Știu că, în general, nu mai avem încredere in promisiuni, dar eu am speranța ca domnul ministru dorește să demonstreze că dacă există voință personală şi politica, aceste două promisiuni pot fi rezolvate”, a mai scris primarul Adrian Torma pe pagina sa de socializare.

În vizita făcută ieri la Moldova Nouă, Mihai Fifor a lăsat să se înţeleagă că va intra în funcţiune la Abrud o uzină pentru prelucrarea cuprului, caz în care s+ar impune şi reluarea exploatării minereului de la Moldomin Moldova Nouă.
 

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog