Menu

Articol

Primul bloc cu patinoar, la Reşiţa!

Locatarii blocului nr. 4, din centrul civic al Reşiţei (blocul Romarta), făcând haz de necaz, se pot lăuda că sunt primii reşiţeni cu patinoar privat, în scară. Aşa cum am anunţat duminică, 8 ianuarie, din cauza gerului, conductele de alimentare cu apă a băilor au îngheţat, lăsându-i pe locatari fără apă. Mai mult, ieri, când am fost la faţa locului, chemaţi de un locatar, acesta ne-a arătat balta îngheţată din gang şi ţurţurii care s-au ivit în tavan, ca într-o peşteră. Posibil ca ţevile să se fi crăpat, iar apa a ieşit în gang şi prin tavan, compunând un peisaj de iarnă cu o baltă îngheţată şi ţurţuri.

Am discutat şi cu administratorul blocului, iar acesta ne-a spus că a încercat să dezgheţe conductele cu un brener, însă nu a reuşit. Administratorul nu ştia că Primăria Reşiţa, prin vocea primarului Ioan Popa, s-a oferi să ajute blocurile astfel îngheţate.

„În astfel de cazuri de urgenţă, locatarii ne pot anunţa şi vom trimite echipe de la Termoserv, cu fhoenuri industriale. Cu acestea putem dezgheţa conductele. Fiind situaţie de urgenţă, o vom face fără plată din partea locatarilor”, a spus Ioan Popa.

Administratorul ne-a spus că va cere ajutorul Primăriei.

Powered by Jasper Roberts - Blog