Menu

Articol

„PSD nu dorește aflarea adevărului despre atrocitățile comise în Piaţa Victoriei”, e de părere Valeria Schelean-Şomfelean

Valeria Schelean-Șomfelean

Evenimentele din data de 10 august, generate de intervenţia Jandarmeriei în timpul mitingului organizat de Diasporă, continuă să suscite ample analize şi opinii din partea analiştilor, factorilor politici, a presei şi a societăţii civile. Pe de-o parte, Puterea este pusă la zid, prin faptul că nu a ştiut să gestioneze o situaţie de criză şi a acţionat brutal împotriva tuturor manifestanţilor, iar pe de altă parte, Opoziţia şi preşedintele Iohannis sunt acuzţi că „au încurajat protestele de stradă antiPSD şi antiguvernamentale”.

Deputatul PNL de Caraş-Severin, Valeria Schelean-Şomfelean, consideră că actuala Putere nu doreşte aflarea adevărului despre ceea ce s-a întâmplat în acea seară în care sute de oameni au ajuns la spital ca urmare a tratamentului cu gaze lacrimogene la care au apelat jandarmii.

„PSD și ALDE guvernează sfidând legile, democrația și drepturile cetățenilor români. PNL a solicitat convocarea unei sesiuni extraordinare a Camerei Deputaților în vederea înființării unei Comisii de anchetă privind reprimarea protestului pașnic antiguvernamental desfășurat în București, Piața Victoriei, în data de 10 august a.c. și dezbaterea unei moțiunii simple împotriva ministrului Afacerilor Interne, doamna Carmen Dan. PSD a refuzat! PSD nu dorește aflarea adevărului despre atrocitățile comise în Piata Victoriei”, este de părere deputata liberală. 

Powered by Jasper Roberts - Blog