Menu

Articol

0 Comentariu

Reşiţenii sunt îndemnaţi să-şi cureţe trotuarele de zăpadă şi gheaţă

Având în vedere temperaturile scăzute și precipitațiile sub formă de zăpadă, Primăria Municipiului Reșița reamintește cetățenilor săi obligațiile ce le revin acestora, atât pe latura civică cât și din punct de vedere al hotărârilor de consiliu luate de-a lungul anilor.. 

Potrivit  prevederilor H.C.L Nr. 69/2014, privind stabilirea unor măsuri necesare pentru buna gospodărire a Municipiului Reșița,

autorităților publice, instituțiilor publice și private, operatorilor economici, asociațiilor guvernamentale, altor persoane juridice și fizice le revine obligația să asigure pe o distanță de cel puțin 5metri sau, după caz, până la marginea suprafeței carosabile, curățirea zăpezii  și a gheții de pe trotuare, asigurând astfel circulația normală a pietonilor.

De asemenea, conform prevederilor  H.C.L Nr. 95/2016 privind aprobarea Regulamentului de înființare, organizare și funcționare a asociațiilor de proprietari/locatari din Municipiul Reșița, exercitarea controlului de către autoritatea publică locală, asupra activității acestora,  proprietarilor, locatarilor și dministratorului le revine obligația să curețe zăpada și gheața de pe aleile și tortuarele din jurul imobilelor, imediat după depunerea acestora. 

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog