Menu

Articol

Reşiţa a scăpat de înfrângere la Sebiş. Gazdele au ratat un penalty în prelungiri!

Internaţional Sebiş – CSM Şcolar Reşiţa 1-1 (0-0)

Deplasare grea pentru reşiţeni la Sebiş, în faţa unei echipe din prima parte a clasamentului, incomodă şi cu jucători tehnici. Un meci în care singura variantă era victoria pentru a rămâne în cursa de promovare în Liga a II-a la Fotbal. Până la urmă, oaspeţii s-au mulţumit şi cu un singur punct, după ce gazdele au ratat un 11 metri în ultimele secunde ale unui meci aprig disputat.

În prima repriză reşiţenii au dominat mai mult, însă nu au reuşit să înscrie pentru că gazdele s-au apărat bine.

Imediat după pauză, în min. 48, reşiţenii au deschis scorul prin Breşneni. Echipa locală a revenit în joc şi, încet-încet, a echilibrat jocul când, în min. 56 avea să egaleze prin fostul jucător al Muncitorului Reşiţa, Săulescu. Din acel moment s-a jucat care pe care, acelaşi Săulescu a creat faza din min 93 care a dus la o lovitură de pedeapsă în favoarea echipei sale. Acesta a fost faultat de Zimmerman, însă Ontei şi-a bătut joc de ocazia avută, şutând pe lângă bara din dreapta lui Zimmermann.

CSM Reșița : Zimmermann - Szijj, Bactar, Puțanu, Copaci - Costin, Vaștag (Ene), Bărbulescu, Negoescu (Vădrariu)  Breșneni – Staicu.

Sirineasa, liderul seriei, a câştigat cu 5-0 meciul disputat acasă cu Şoimii Lipova.

Powered by Jasper Roberts - Blog