Menu

Articol

Reşiţenii sunt premiaţi dacă scapă de electrocasnicele vechi

Primăria Municipiului Reşiţa în colaborare cu Serviciul Local de Colectare şi Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec organizează sâmbătă, 18 noiembrie, campania de colectare a DEEE-urilor de la domiciliu.

Participanţii la campanie vor primi bilete de tombolă. Tragerea la sorţi va avea loc în ziua de 20 noiembrie 2017, la sediul Primăriei Reşiţa, Sala de şedinţe ora 12.00.

Premiile oferite în această campanie sunt: un frigider, un cuptor cu microunde digital, două aspiratoare BAGLESS, cinci cafetiere, patru călcătoare şi patru mixere.

Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa Serviciului Gospodărie Urbană şi Mediu, din cadrul Primăriei Municipiului Reşiţa la numerele de telefon 0255-210258, 0255-211692 interior 172

În categoria Echipamentelor electrice şi electronice (DEEE), intră deşeurile provenite de la: aparate de uz casnic de mari dimensiuni: frigidere, congelatoare, maşini de spălat rufe, uscătoare de haine, maşini de spălat vase, maşini de gătit, sobe electrice, plite electrice, cuptoare cu microunde, aparate electrice de încălzit, radiatoare electrice, alte aparate de uz casnic de mari dimensiuni utilizate pentru încălzirea camerelor, a paturilor şi a scaunelor şi fotoliilor, ventilatoare electrice, aparate de aer condiţionat.
•    Echipamente de larg consum: aparate de radio, televizoare, camere video, aparate video, amplificatoare audio.
•    Aparate de uz casnic de mici dimensiuni: aspiratoare, aparate de curăţat covoare, alte aparate de curăţat, aparate de cusut, tricotat, fiare de călcat, aparate de prăjit pâine, friteuze, maşini de măcinat cafea, filtre de cafea, cuţite electrice, aparate de tuns părul, uscătoare de păr, periuţe de dinţi, aparate de ras, aparate pentru masaj şi alte aparate de îngrijire corporală, ceasuri deşteptătoare, ceasuri de mână, cântare.
•    Echipamente informatice şi de telecomunicaţii: unităţi centrale, minicalculatoare, imprimante, calculatoare personale, calculatoare portabile, calculatoare mici portabile, calculatoare electronice, imprimante, fotocopiatoare, maşini de scris electrice şi electronice, calculatoare de buzunar şi de birou, faxuri, telexuri, telefoane, telefoane fără fir, telefoane celulare, roboţi telefonici, baterii de orice dimensiuni.
•    Unelte electrice şi electronice: maşini de găurit.
•    Jucării: trenuri electrice sau maşini de cursă în miniatură, console portabile de jocuri video, jocuri video.

Puncte provizorii colectare:
1.    Parc Siderurgistului,
2.    Colegiul Tehnic,
3.    Şcoala Gimnazială Nr.9,
4.    Şcoala Gimnazială Nr.2.
5.    Centrul de colectare RoRec str. Căminelor intersecţie cu Al. Albăstrelelor,
6.    Cîlnic– La mașina de colectare,
7.    Cuptoare- La mașina de colectare,
8.    Ţerova– Căminul Cultural,
9.    Doman– In curtea fostului atelier,
10.    Moniom- La mașina de colectare.

Pentru DEEE voluminoase, cetățenii sunt rugaţi să sune la unul din următoarele numere de telefon:
0800444800, număr apelabil gratuit din orice reţea de telefonie, 0721806266 sau la 0255/211692- interior 173( de luni până vineri) sau -0255/210258.
    Deşeurile voluminoase vor fi preluate de la domiciliu–  telefoane la care se pot  anunţa vor funcţiona de marţi - sâmbătă, între Orele 9:00-15:00. Instituții și agenți economici, la preluarea GRATUITĂ de la sediu primesc Procese verbale de scoatere din uz a echipamentelor electrice și electronice vechi sau defecte.

Powered by Jasper Roberts - Blog