Menu

Articol

1 Comentariu

Revoluţie în taximetria din Reşiţa! Taximetriştii au bătut palma cu primarul!

În şedinţa de Consiliu Local Reşiţa, desfăşurată săptămâna aceasta, miercuri, s-a votat în unanimitate şi noul regulament de taximetrie din municipiu. Primarul Reşiţei, Ioan Popa a declarat că pentru el acel nou regulament reprezintă cel mai important lucru făcut în şedinţa respectivă, un lucru care va contribui la modernizarea şi creşterea calităţii vieţii în oraş.

„În ultima perioadă, cel puţin de când sunt eu primar, am observat că ne-am atras o faimă, ca să zic aşa în ghilimele, de oraş sărac, de oraş necăjit, de oraş fără perspectivă. Dar, eu cred în viitorul acestui oraş şi le-am făcut taximetriştilor o propunere, să ne orientăm înspre taximetre electrice. Şi am avut bucuria ca aceştia să fie de acord!”, a spus Ioan Popa în plenul şedinţei.

E cel mai important lucru!

După şedinţă, primarul Popa a declarat:

„S-a votat regulamentul, ceea ce pentru mine este o mare bucurie, practic este cel mai important lucru care s-a întâmplat astăzi. Există două categorii de oameni, unii care clamează reducerea de emisii de carbon şi unii care acţionează în sensul ăsta. Noi am decis ca până în decembrie 2020, 25 la sută din taximetrele din Reşiţa să fie electrice, şi până în 2025, 50 la sută să fie electrice. Cred că este o premieră la nivel naţional. Este o acţiune curajoasă, dar pe care am convenit-o împreună cu Asociaţia Taximeriştilor din Reşiţa, cărora le mulţumesc pe această cale că au curaj să intre în acest program pilot, în această aventură. În următoarele două-trei săptămâni montăm şi primele staţii electrice de încărcare şi sper să fie un semnal de bun augur la nivel naţional”.

Taximetriştii se vor alimenta gratuit timp de un an!

În Reşiţa, în prezent, există 224 de licenţe de taximetrie, prin urmare, conform regulamentului adoptat, până în anul 2020, în oraş vor circula cel puţin 56 de taximetre electrice. Primarul a prezentat şi diferite facilităţi financiare oferite de Ministerul Mediului, facilităţi prin Programul Rabla Plus, pentru cumpărătorii de autoturisme eletrice. O altă facilitate o va face Consiliul Local Reşiţa, permiţându-le taximetriştilor să îşi încarce maşinile electrice gratuit timp de un an!

Comentarii

Oras sarac dar cu viitor smart,cu taxiuri electrice,skate-park,blocuri colorate dar fara locuri de munca, cu salarii mici de tip Etiopia,cu gropi,fara cosuri de gunoi,cu parcuri mizerabile,centru in ruina, bazin de inot prabusit peste ideile electrice ale unui primar care tot incearca mortis sa ramana in paginile de istorie a Resitei cu fapte admirabile. Pina acum nu se vede nimic maret in afara de blabla-ul de imagine si articole de o schioapa din media gen:'' Primarul a hotarit'','' Un primar acuza si se scuza",Cu miinile curate primarul ancheteaza o fisie de asfalt '',La Davos primarul discuta cu cine il asculta despre reinventarea tramvaielor trase de cai". Afirmatiile din presa"CRED CA ESTE O PREMIERA LA NIVEL NATIONAL" sau ESTE PRIMUL PROIECT DE ACEST FEL DIN TARA" referitoare la taxiurile electrice este ridicola si prostesca, din moment ce nu departe de Resita la Arad taxiurile electrice circula de ceva vreme,sa fi adormit primarul la soare pe ponton visand ca il cheama de fapt Ion Tesla si este primul care a inventat dulia de la opait.Inteleg ca este un oras sarac dar nu toti oamenii de aici sint saraci cu duhul care sa inghita tot felul afirmatii de o iluminatoare saracie mental-electrica pentru un viitor cu tensiune slaba in retea.Lozinca "Noi muncim,noi nu gindim" ar trebui transpusa in cazul celor care ne conduc in "Noi vorbim, noi nu gindim". sau ''Noi conducem, noi fara logica gindim"

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog