Menu

Articol

România. Zeci, sute, mii, milioane...

Autor: 

România este o ţară captivă! În spaţiul geo-politic unde a aruncat-o Dumnezeu. În uraganul intereselor internaţionale. În tornadele grupurilor de interese interne. În istorie. În propria neputinţă.

România este o ţară de care toată lumea vrea să scape! Mii de români pleacă şi nu se mai întorc.

Zeci de mii de tineri români nu-i mai cunosc istoria şi refuză să o înveţe. Milioane de români sînt contaminaţi de maladia scîrbei şi delăsării.

România este un nume blestemat! Patrioţii de carton o pomenesc în discursuri! Mii de români refuză să o pomenească, de frică sau de ruşine. Milioane de români nu o mai pomenesc deloc, pentru a nu fi catalogaţi naţionalişti, adică eretici!

România este un rai al hoţilor! Milioane de români au furat zilnic, ceva, din fabricile comuniste. Zeci de români au furat fabricile comuniste. Sute de străini au furat ceva din interiorul ei. Cîţiva români au furat chiar Ţara!

România este de vînzare! Mii de români au scandat “nu ne vindem ţara”! Sute de români au vîndut-o, la bucată, în pieţe, la sîrbi, bulgari, unguri. Cîţiva români au vîndut petrolul, gazul, apa, pădurile, agricultura, solul, subsolul.

România este bulimică! Cîteva mii de români profită politic de România. Cîteva sute de români s-au îmbuibat politic din România. Cîteva zeci de români hotărăsc din Brazilia, Tenerife, Costa Rica, Madagascar viitorul generaţiilor actuale. Cîţiva români se joacă cu viitorul generaţiilor de mîine. Milioane de români votează, se uită la televizor şi înjură.

România este Ţara mea! La mulţi ani, România!

Tags: 

Powered by Jasper Roberts - Blog