Menu

Articol

3 Comentarii

Ruina de pe Bulevardul Muncii din Reşiţa, cu pretenţii de viitor hotel

Pe Bulevardul Muncii, din Reşiţa, chiar în faţa Gării Reşiţa Nord, există o construcţie începută în urmă cu aproape zece ani, despre care se vorbea că va fi un viitor hotel. Proprietarul, Emil Bulboacă, patronul SC Cosiron SA, se arăta încrezător în noua investiţie, deşi aceasta dădea ca nuca în perete, deoarece hotelul este aşezat chiar pe malul Bârzavei. Mulţi s-au întrebat cum de a fost posibil să se elibereze autorizaţii pentru construcţia unui imobil care nu era prevăzută nici măcar cu locuri de parcare.

Între timp, lucrările demarate în forţă au ajuns la nivelul unei şape de beton şi a unor stâlpi de susţinere. Ba mai mult, Bulboacă a fost implicat într-un dosar penal cu subvenţii APIA alături de celebrul director, Romică Anculia, primind o condamnare cu suspendare.

Din mândra investiţie au rămas doar panourile de tablă, care ţin loc de gard, mâzgălite cu graffiti. În spatele lor, zac alandala materiale adunate de pe şantier: gămezi de piatră şi pietriş, câteva bărăci folosite pe şantier, două-trei camioane dezmebrate, un paznic şi câţiva câini.

Pentru că proprietarul nu mai are de gând să mişte un pai de jos, ar trebui ca noua conducere a primăriei să fie mai intransigentă decât s-a dovedit cea dinainte şi va pune piciorul în prag.

Altfel, vor mai trece ani buni până când proprietarul se va hotărî ce să facă cu ruina abandonată nu în pădure, ci în mijlocul oraşului.

Comentarii

Primarul Popa nu o sa faca nimic deoarece are propria ruina linga Lidl.In oras sint destule ruine si autoritatiile dorm in papucii statului.Citeva obiective turistice de vizitat in Resita daca tot s-a apucat primarul de promovat turismul :
Hotel de cinci stele verzi Bistra aici se afla un important centru de agravare a claustrofobiei, recunoscut dupa ce mai multi turisti s-au trasformat in ciini fara stapin
Hotel Aqua Birzava situat linga gara de nord,ofera o gama variata de sarituri la tigaie in Birzava.
Restaurant categ lux Valahia situat aproape de autogara, vestigiu istoric din vremea rascoalei de la Bobilna ars cu tigara de rasculatii adormiti,ofera o gama variata de produse arse pe vatra.
Cladirea ''Sapa de lemn,, de linga fostul garaj Crosi, vestigiu istoric vizitat de Mao Zedong,nu ofera nimic in afara de salturi definitive in gol.
Parcul nautic international ''Groaza de mare,, bazinul de inot 7 Noiembrie,aici puteti petrece clipe infioratoare de inot cu caramida in cap,in ligheanul adus de acasa.
Cladirea Burj al Popa situata in centrul civic inceputa in vremea razboiului de 30 de ani dintre macaroane si pesmeti,aici puteti striga din turnul macaralei dar si efectua cursuri de macaragiu,in anumite zile cad paste fainoase din macara.Cladirea a fost mentionata si in biblie,ea fiind nimeni alta decit vestitul turn Babel astfel ve-ti intelege mai bine din ce cauza s-au oprit lucrarile si nu mai continua.
Univesalul vechi si foarte vechi unde poti gasi o gama variata de conserve cu aer plat si articole de sport al renumitei marci da ciuciu vinci in rest daca ai timp te poti da pe blustrada din universal cu placa.
Cantina CSR aici se organizeaza falimente si festivalul banatean de aruncarea pietrei in cap
Lucrarile la cladiri se vor termina in viitor cind la Resita se va descoperii Atlantida iar in centru va trece Ecuatorul.

Corect si la subiect!
Dar ati uitat palatele tiganesti care se afla si ele in ruina de mult timp.
Palatul tiganesc de pe str. spre Lupac care a fost construit peste sosea.
Biserica din fata politiei care functioneaza desi e la rosu. Oare o avea autorizatie de la ISU? Sau nu are nevoie.
Hotelul Semenic.
Cinematograful Muncitoresc.
Sediul Postei din Govandar de langa RomTelecom si Cinema Dacia.
Parcul din Triaj distrus de tentativa de benzinarie Lukoil (sau care o fi fost).
Etc.

Hai mai... sa va credem? Voi securistii incepeti sa va scoateti ochii unu' la altu'? Voi "doctorii" in mass-media ai "argumentului" contra domnilor doctori in diverse stiinte Bulboaca si Popa? Mai dar ce se intimpla pe aici? Schisma in serviciile secrete? Revolutie de ochii lumii? Va schimbati strategia si incepeti sa va dati la fund? ...la kur? Va pregatiti de puscarii si incepeti sa va faceti imagini de duri si de infractori rai ca sa fiti credibili prin bulaie? Puneti dracului microfoane ca nu tine cu desenele astea animate...

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog