Menu

Articol

Sătul de mizeriile din politică, Luca Mălăiescu spune: „Nu pot să adopt poziţia struţului”

Luca Mălăiescu şi Ion Mocioa

Primarul oraşului Oţelu Roşu se numără printre puţinii lideri PSD care au curajul să-şi exprime în spaţiul public nemulţumirile faţă de ceea ce se întâmplă în partid, atât la nivel naţional, cât şi în plan judeţeţean. Nemulţumirile sale nu sunt de ieri, de azi, iar acum pare mai hotărât ca niciodată să demisioneze din funcţia de vicepreşedinte al PSD Caraş-Severin.

Într-o discuţie recentă, Luca Mălăiescu ne-a mărturisit: „Nu am nimic cu nimeni, dar nici nu pot să tacă când văd ce se petrece în partid. Eu chiar sufăr şi de aceea nu pot să fiu indiferent la ce se întâmplă în jurul meu. Sunt membru de partid de aproape 20 de ani şi nu pot să adopt poziţia struţului, să-mi bag capul în nisip. Nu ar fi genul meu de exprimare şi de reacţie la nemulţumirile pe care le văd şi la care suntem cu toţi martori. Consider că am ajuns într-un punct delicat al politicii pe care, sincer, nu mi-l imaginam în urmă cu zece ani”.

În aceste condiţii, Luca Mălăiescu se gândeşte serios să renunţe la funcţia de vicepreşedinte al PSD Caraş-Severin, fără ca acest lucru să implice demisia din partid. La viitoarea întrunire a CEX al PSD Caraş-Severin, el va discuta aceste probleme cu ceilalţi lideri şi, nu este exclus, să ia o hotărâre în acest sens.

Powered by Jasper Roberts - Blog