Menu

Articol

Sava Ianici a renunţat la funcţia de decan al Facultăţii de Inginerie şi de Management

Codruţa Hamat, Sava Ianici, Eugen Răduca

La Universitatea „Eftimie Murgu” Reşiţa lucrurile par ieşite din tipar. Cel puţin în ultimul timp când, hotărârile luate de conducerea universităţii au creat nemulţumiri şi s-au bătut cap în cap.

Un astfel de exemplu este cel al lui Sava Ianici, decanul Facultăţii de Inginerie şi Management care, în doar două luni a trecut prin toate stările posibile.

În 4 aprilie, Senatul UEMR a hotărât să-l revoce, disciplinar, din funcţia de decan, pe motiv că ar fi negociat, fără a avea permisiunea, fuziunea facultăţii cu Universitatea Politehnica Timişoara.

În data de 16 mai, în urma plângerii formulată de Ianici, Senatul şi-a anulat propria hotărâre, dispunând ca acesta să fie repus în funcţia de decan.

Şi când toată lumea se aştepta ca lucrurile să intre în normalitate, vine o nouă surpriză: „Subsemnatul Sava Ianici, profesor universitar la Facultatea de Inginerie şi Management din cadrul Universităţii «Eftimie Murgu» din Reşiţa, prin prezenta îmi retrag plângerea prealabilă (...) şi vă înştiinţez că nu mai toresc să fiu repus în funcţia de decan”.

Cine să-i mai înţeleagă!

Până la organizarea concursului, interimatul va fi asigurat de Codruţa Hamat.

Powered by Jasper Roberts - Blog