Menu

Articol

Scafandrii au găsit maşina care a plonjat ieri în Dunăre. Înăuntru, nici urmă de persoanele dispărute

În această după-amiază, scafandrii veniţi de la Dr. Tr. Severin au reuşit să găsească autoturismul care a plonjat ieri în Dunăre, cu cinci persoane la bord. Acesta a fost localizat la aproape zece metri adâncime, într-o zonă cu vizibilitate redusă şi cu curenţi puternici. Din nefericire, înăuntru nu a fost găsit niciuna dintre cele patru persoane date dispărute, trei adulţi şi un copil de trei ani. Acest lucru confirmă spusele şoferului, cum că pasagerii au fost luaţi de curent şi nu s-au mai putut salva.

Reamintim că sâmbătă la prânz, un autovehicul condus de un şofer din Berzasca, în vârstă de 44 de ani, a părăsit carosabilul şi a ajuns în Dunăre, aproape de Coronini, în timp ce se îndrepta spre Berzasca. Şoferul a reuşit să se salveze, nu şi ceilalţi patru, toţi membri ai unei familii din Sicheviţa.

Capul familiei dispărut în apele fluviului, Bănuţ Jurj, cânta la acordeon pe la nunţi şi botezuri împreună cu fiu său cel mare. Pentru că veniturile obţinute nu ajungeau pentru întreţinerea familiei sale numeroase, mai lucrau „cu ziua” în sat. În urma sa au rămas o fetiţă de 7 ani şi doi băieţi de 18 şi 19 ani. În ziua fatidică, familia Jurj plecase să facă cumpărături la Moldova Nouă, dar nu a mai ajuns acasă.

Pentru că familia lui Bănuţ Jurj este una săracă, cel mai probabil cei patru vor fi înmormântaţi cu ajutorul primăriei, după ce Dunărea la va scoate trupurile la suprafaţă. (Foto: opiniatimişoarei.ro)

Powered by Jasper Roberts - Blog