Menu

Articol

0 Comentariu

Se îmbunătăţesc condiţiile de călătorie cu trenurile CFR

Autor: 

În curând, călătoriile cu trenurile CFR vor reprezenta o adevărată plăcere pentru călătorii din România, după cum ne informează CFR Călători. Astfel, în luna aprilie 2016 – declarată „Luna curățeniei” – CFR Călători a demarat campania „Trenuri curate – călătorii minunate”, care se desfășoară la nivel național, în trenuri și alte locații feroviare.

„Campania constă în diferite acțiuni de curățenie și igienizare, se bazează pe eforturile comune ale feroviarilor, pasionaților de călătorii cu trenul și pasagerilor, și are scopul de a oferi publicului un climat plăcut de călătorie”, se arată într-un comunicat primit la redacţie.

Astfel, se vor realiza lucrări de salubrizare radicală şi reparaţii la subansamblele vagoanelor, la compartimente şi peroanele de urcare si culoarele laterale, la instalaţiile electrice, precum şi la subansamblele cu implicare în siguranţa circulaţiei.

„Merităm cu toții trenuri curate și călătorii de calitate. Dorinţa de schimbare nu stă într-un salariat, se regăsește în fiecare dintre noi şi porneşte de la valori individuale şi mentalităţi. Sperăm că eforturile tuturor celor implicați vor fi apreciate şi respectate de către noi toți. Un tren curat înseamnă o călătorie civilizată. Numai ÎMPREUNĂ vom reuși!”, a declarat directorul general al CFR Călători, Iosif Szentes.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog