Menu

Articol

0 Comentariu

Se fac recrutări pentru culesul căpșunelor în Spania

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraș-Severin dispune,  prin Serviciul de ocupare EURES Romania, de 800 locuri de muncă vacante în Spania, pentru munca sezonieră în agricultură. Sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp, cu vârste cuprinse între 18 – 40 ani, pentru recoltarea căpșunilor. De reținut că nu se cere experiență și sunt acceptate și cupluri.
Durata contractului de muncă este de aproximativ trei luni, data estimată de angajare fiind 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe saptamană împarțite în șase zile, ziua a șaptea este pentru de odihnă, dar care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineții.
Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Convenției colective aplicabile, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuțiile datorate sunt de 2% impozit pe venit și 113 euro asigurare socială.
Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi și nu există posibilitatea cazării solicitanților bărbați în cadrul firmei.
Transportul  catre  locul  de  muncă  este plătit de angajator și se decontează din salariile pe care muncitorii le vor primi în timpul lucrat la firmă.
Persoanele cu domiciliul în județul Caras-Severin, care doresc să ocupe aceste locuri de muncă, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenției Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraș-Severin din Reșița, Strada Traian Lalescu nr 17, telefon 0255212160, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înregistrarea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente: cerere tip (se completează la sediul Agenţiei de Ocupare a Forţei de Muncă); copie act de identitate și C.V. model  Europass (cu fotografie).

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog