Menu

Articol

Şefa Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, noul secretar de stat în Guvernul Dăncilă

Elena Solomonesc, şefa Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Caraş-Severin, a fost numită în funcţia de secretar de stat la Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale. Decizia a fost publicată ieri, 12 iulie, în Monitorul Oficial, iar noul secretar de stat spune că va pleca spre Bucureşti chiar astăzi, luni fiind deja prima zi de lucru în cadrul ministerului.

La momentul actual nu se ştie cine va rămâne la conducerea Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, dar Elena Solomonesc a asigurat că acest aspect se va rezolva chiar în cursul zilei de astăzi.

În ceea ce priveşte noua funcţie, Solomonesc a precizat că: ”Numirea în funcţia de secretar de stat la Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale este o onoare pentru mine şi totodată o provocare. Voi folosi toată experienţa mea profesională şi întreaga mea capacitate pentru a îndeplini cu succes, toate obiectivele noii funcţii. Multumesc celor care au avut încredere în mine şi îi asigur că nu vor fi dezamăgiţi”.

Premierul României, Viorica Dăncilă, a numit-o pe Gheorghiţa-Daniela Barbu membru al Consiliului de administraţie şi în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, astfel fiind eliberat locul de secretar de stat pe care Elena Solomonesc îl ocupă.

Powered by Jasper Roberts - Blog