Menu

Articol

0 Comentariu

Şefii Consiliului Judeţean au lipsit de la ceremonialul Zilei Pompierilor Militari!

Ziua Pompierilor din România a fost marcată astăzi la Reşiţa printr-un ceremonial ţinut la sediul Inspectoratului Judeţean de Urgenţă Caraş-Severin, după ce de dimineaţă localnicii au avut ocazia să participle la acţiunile desfăşurate sub egida de „Ziua porţilor deschise”.

La ceremonial au fost invitate oficialităţi locale, reprezentanţi ai instituţiilor descentralizate, colaboratori din structurile ministerului de Interne, cadre medicale şi foşti angajaţi ISU, pensionari de drept, precum şi rudele şi familiile pompierilor..

Dacă din partea Prefecturii a fost prezent subprefectul Sebastian Purec, Consiliul Judeţean n-a catadicsit să se prezinte cu unul dintre cei trei şefi, ci şi-a trimis drept reprezentant pe directorul executiv Cristian Bâtea. Este şi aceasta o dovadă a respectului pe care conducerea Consiliului Judeţean Caraş-Severin – Silviu Hurduzeu, Flavius Nedelcea şi Ionuţ Popovici – o are faţă de o instituţie important a statului, faţă de activităţile de salvare a bunurilor şi vieţii oamenilor. Nu că lipsa celor trei s-ar fi simţit, doar că funcţia te obligă şi chiar dacă nu te-ar obliga, astfel de moment ar trebui onorate ca atare.   

În schimb, nu au lipsit din „prezidiu” fostul director executiv al Consiliului Judeţean, Constantin-Tică Bâtea, tata lui Cristian Bâtea, şi fostul secretar al judeţului, Ion Imbrescu, în prezent pensionari amândoi, ceea ce a surprins pe mulţi dintre cei prezenţi pe platoul ISU..

După slujba de pomenire, au fost citite mesajele ministrului de Interne, al şefului IGSU şi al şefului ISU „Semenic” şi au fost acordate diplome celui mai merituos pompier, celui mai bun paramedic şi unităţii militare cu cele mai multe intervenţii. Pentru rezultate deosebite, mai mulţi pompieri au fost avansaţi în grad înainte de termen.  

Ceremonialul s-a încheiat cu trecerea în revistă a gărzii de onoare şi defilarea detaşamentelor de militari.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog