Menu

Articol

Senatorul de Caraş-Severin Ionuţ Chisăliţă pledează pentru familia tradiţională

Senatorul de Caraş-Severin Ionuţ Chisăliţă pledează pentru revizuirea Constituţiei, „în sensul definirii căsătoriei ca fiind uniunea liber consimţită între un bărbat şi o femeie!” Senatorul PSD Ionuţ Chisăliţă afirmă că această atitudine reprezintă o nouă ocazie pentru el de a-şi respecta una din promisiunile făcute în anul 2016. În textul în care pledează pentru „familia tradiţională”, Ionuţ Chisăliţă arată că numai familiile alcătuite dintr-un bărbat şi o femeie sunt „dătătoare de viaţă” şi îi îndeamnă pe cetăţeni să se prezinte la referendumul pentru revizirea Constituţiei.

„Dincolo de discuțiile, până la un punct normal, nu cred că România trebuie să "importe" toate așa zisele "libertăți" ale democrației occidentale! Ca părinte vreau ca fata mea să vadă plimbându-se pe stradă, de mână, un bărbat și o femeie, un tată și o mamă alături de copilul lor !!Nu am nimic cu nimeni , și nici cu libertatea pe care și-o asumă unii atunci când sunt în propria locuință!

Din punctul meu de vedere, căsătoria naturală este temelia societății civilizate. Căsătoria e mai mult decat o relatie privată între doi oameni, bărbat și femeie, este o institutie sociala care furnizeaza societății însăși fundația civilizației- unitatea familială dătătoare de viață. De fapt, căsătoria este cea mai veche si mai elementară dintre cele trei instituții fundamentale ale civilizației vestice (celelalte două fiind parlamentul si biserica). Este cea mai elementară dintre acestea trei, deoarece fără copii nu am mai avea nevoie de parlament sau de biserică așa cum nici parlamentul si biserica nu pot creste copii cum o fac mamele si tații! 

Românii sunt o națiune creștină .Pentru mine , și cred pentru majoritatea copleșitoare a românilor, familia este creația lui Dumnezeu! Indiferent ce spun unii sau alții, viața este dată de dragostea dintre un bărbat și o femeie! Orice copil are dreptul la o mamă și un tată! Și să nu uităm un lucru- oare nu primul cuvânt pe care-l spune un copil este MAMA? 

Ca senator am votat pentru revizuirea Constituției în acest sens ! Ca tată vă îndemn să veniți în 7 noiembrie la vot! Pentru ca demersul început de cei 3 milioane de oameni , continuat in Senat , cu regret o spun fara votul majorității celor de la PNL și USR , să se încheie prin votul dumneavoastră astfel încât în Constituție să definim căsătoria ca fiind formată dintre un bărbat și o femeie!”, scrie senatorul PSD Ionuţ Chisăliţă.

Powered by Jasper Roberts - Blog