Menu

Articol

Seniorii reşiţeni din cartierul Govândari au un club numai al lor

Persoanele vârstnice din Reşiţa au sărbătorit ziua de 1 octombrie într-un mod mult mai special. Municipalitatea a investit 40.000 de lei pentru ca ei să beneficieze de un nou club, de această dată în cartierul Govândari, Aleea Tineretului.

Seniorii s-au declarat foarte mulţumiţi de faptul că începând de astăzi au ocazia să îşi petreacă timpul aici, plus, spun ei, vor avea cu cine să mai schimbe o vorbă şi să afle mai multe noutăţi din comunitate La inaugurarea noului sediu au participat viitorii membri ai clubului, dar şi Ioan Popa, primarul Reşiţei, alături de viceprimarul Adrian Dacica.

Reprezentanţii clubului au pregătit deja un program de activităţi pentru persoanele care se vor înscrie, seniorii putând să urmeze aici cursuri de dansuri populare şi de societate. De asemenea, membrii clubului vor putea să se întreacă în campionate de remi, table sau şah.

Pentru a putea deveni membri al unuia dintre cluburile reşiţene, cei interesaţi vor aduce o copie după actul de identitate, cupon de pensie şi o adeverinţă medicală prin care se atestă că solicitantul nu suferă de boli psihice sau infecto-contagioase.

Powered by Jasper Roberts - Blog