Menu

Articol

Sfârşit de săptămână plin de mister în cinematografele din Caraş-Severin

The Commuter (Pasager în trenul terorii) (2018) este regizat de către celebrul Jaume Collet-Serra şi îi are ca personaje principale pe Liam Neeson şi Vera Farmiga. Personajul principal este un agent de vânzări pe nume Michael (Liam Neeson), care pe drumul pe care-l face zi de zi este abordat de un străin ciudat cu scopul dezvăluirii identităţii pasagerului din acel tren până în momentul în care vor ajunge în ultima staţie. În scurt timp, Michael îşi va da seama că este forţat să soluţioneze un puzzle contracronometru, însă asta nu este tot şi că în spatele puzzle-ului stă un plan criminal.

Downsizing (Mini-oamenii)

Ce se întâmplă când, în încercarea de a găsi o rezolvare la problema suprapopulării planetei, oamenii de știință norvegieni descoperă o modalitate de a micșora oamenii până ajung la 13 cm înălțime, omenirea având la dispoziție 200 de ani pentru a face tranziția completă la o lume în miniatură.

Oamenii își dau seama câți bani le rămân în plus dacă aleg să trăiască în mini-versiunile lor, așa că, puși în fața unei promisiuni pentru o viață mai bună, Paul Safranek (Matt Damon) și soția lui, Audrey (Kristen Wiig) , se hotărăsc să lase în urmă existența stresată din Omaha pentru a se micșora și a se muta într-o comunitate populată numai de mini-oameni. Dar această alegere va avea consecințe care le vor schimba viața pentru totdeauna, și acestea nu vor fi deloc miniaturale.

Sinopsis Insidious: The Last Key (Insidious: Ultima cheie)

Mințile creative din spatele celebrei trilogii "Insidious" se întorc pentru "Insidious 4: The Last Key". Acțiunea este stabilită după evenimentele celui de-al treilea film și o urmărește pe Elise Rainier, în tinerețea sa din New Mexico, în timp ce începe să fie bântuită de un spirit demonic în propria casă, împingându-o mai adânc în "the Further". Parapsihologul Dr. Elise Rainier se confruntă cu cel mai înfricoșător și personal coșmar, în propria sa casă. Sidekicks Specs și Tucker se alătură acesteia în încercarea de a scăpa de spiritele malefice. Tulburată o viață întreagă de spirite supranaturale blocate în "the Further", un tărâm situat între lumea celor vii și celor morți, dr. Rainier îi va lua pe oaspeți într-o călătorie tulburătoare în timp, printr-un portal în "the Further", luptând să sfideze cele mai degenerate și intimidante ființe care au chinuit-o din anii 1950. Oare se va sfârși coșmarul?

Programul Cinema Dacia Reşiţa, Luna Caransebeş

Vineri, 12 ianuarie

Ora 16.30   Downsizing: Mini-oamenii

Ora 19.00   Insidious: Ultima cheie

Ora 21.00   Pasager în trenul terorii
 

Sâmbătă, 13 ianuarie şi Duminică, 14 ianuarie

Ora 11.00   Ferdinand

Ora 14.00   Pasager în trenul terorii

Ora 16.30   Downsizing: Mini-oamenii

Ora 19.00   Insidious: Ultima cheie

Ora 21.00   Pasager în trenul terorii

 

Powered by Jasper Roberts - Blog