Menu

Articol

Skirtbike, cel mai cochet eveniment de la „Zilele Reşiţei”

Feminitatea a fost astăzi la rang înalt. Doamnele și domnișoarele şi-au propus să demonstreze că au puterea de a impune un nou trend la Reşiţa, acela de a alege bicicleta în detrimentul automobilului.

Evenimentul, organizat de Radio Reșița împreună cu Primăria Reșița și Asociația Bike Attack Reșița, a adunat numeroase iubitoare de plimbări cu bicicleta şi chiar şi domni.

În orice caz, au venit pregătite să petreacă o zi minunată. Prima escală a fost la Muzeul de Locomotive din Triaj, unde doamnele şi domnişoarele au participat la câteva şedinţe foto, au luat o mică pauză la o cofetărie din Govândari şi au revenit în centrul civic, unde au schimbat impresii, iar la final s-a organizat o tombolă. Participantele au primit o mulţime de atenţii şi s-au bucurat din plin că au ales să petreacă această zi împreună.

Managerul Radio Reșița, Laura Sgaverdea, o mare pasionată a sportului, a ţinut să precizeze faptul că skirtbike este un prilej de a socializa și poate deveni o comunitate a femeilor care folosesc bicicleta ca mijloc de transport.

Powered by Jasper Roberts - Blog