Menu

Articol

0 Comentariu

Sorin Grindeanu este noua propunere a PSD-ALDE pentru funcţia de prim-ministru al României

Autor: 
Sorin Grindeanu

Aşa cum a anunţat în urmă cu puţin timp Liviu Dragnea, preşedintele Partidului Social-Democrat, propunerea alianţei PSD-ALDE pentru funcţia de prim-ministru al României este Sorin Grindeanu, actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş.

Sorin Grindeanu a fost şi ministru al Comunicatiilor în Guvernul Ponta. A fost membru în Comisia de control a SRI din Parlament în perioada februarie 2013 - decembrie 2014. A fost deputat PSD de Timiş şi preşedinte al Organizatiei Judeţene a PSD Timiş şi al PSD Timişoara.

Sorin Grindeanu este cărăşean de origine. El s-a născut în 5 decembrie 1973 în Caransebeş şi este fiul lui Dan Nicolae Grindeanu, fost inspector școlar general la Inspectoratul Şcolar Judeţean Caraș-Severin, actualmente consilier judeţean. În perioada 2008-2012, Sorin Grindeanu a fost viceprimar al Timişoarei. Este absolvent al Universităţii de Vest din Timişoara, Facultatea de Matematica, Secţia Informatică.

Este membru PSD din 1996 (care era pe atunci PDSR). Înainte de a fi viceprimar al Timişoarei, a fost preparator şi apoi asistent la Universitatea de Vest Timişoara, Facultatea de Sociologie şi Psihologie, şi apoi director al Direcţiei pentru Tineret şi Sport din judeţul Timiş.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog