Menu

Articol

0 Comentariu

Sorin Grindeanu este noua propunere a PSD-ALDE pentru funcţia de prim-ministru al României

Autor: 
Sorin Grindeanu

Aşa cum a anunţat în urmă cu puţin timp Liviu Dragnea, preşedintele Partidului Social-Democrat, propunerea alianţei PSD-ALDE pentru funcţia de prim-ministru al României este Sorin Grindeanu, actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş.

Sorin Grindeanu a fost şi ministru al Comunicatiilor în Guvernul Ponta. A fost membru în Comisia de control a SRI din Parlament în perioada februarie 2013 - decembrie 2014. A fost deputat PSD de Timiş şi preşedinte al Organizatiei Judeţene a PSD Timiş şi al PSD Timişoara.

Sorin Grindeanu este cărăşean de origine. El s-a născut în 5 decembrie 1973 în Caransebeş şi este fiul lui Dan Nicolae Grindeanu, fost inspector școlar general la Inspectoratul Şcolar Judeţean Caraș-Severin, actualmente consilier judeţean. În perioada 2008-2012, Sorin Grindeanu a fost viceprimar al Timişoarei. Este absolvent al Universităţii de Vest din Timişoara, Facultatea de Matematica, Secţia Informatică.

Este membru PSD din 1996 (care era pe atunci PDSR). Înainte de a fi viceprimar al Timişoarei, a fost preparator şi apoi asistent la Universitatea de Vest Timişoara, Facultatea de Sociologie şi Psihologie, şi apoi director al Direcţiei pentru Tineret şi Sport din judeţul Timiş.

Adaugă comentariu nou