Menu

Articol

Spectacolele speciale de sărbători de la Moldova Nouă continuă şi astăzi cu un spectacol dedicat Zilei Minorităților Naționale

Casa de Cultură Moldova Nouă, Uniunea Democratică a Cehilor și Slovacilor din România și Uniunea Sârbilor din România, organizează astăzi, 18 decembrie 2018, începând cu ora 17.00, cea de-a doua ediție a evenimentului „Crăciun în casa minorităților naționale”.

„Ca și anul trecut, evenimentul este organizat pentru a sărbători Ziua Minorităților Naționale din România. După ideea săptămânii speciale dedicate Crăciunului, evenimentul va dezvălui tradițiile specifice fiecărei minorități și își va aștepta participanții într-o atmosferă de sărbătoare“, spun organizatorii.

De asemenea, miercuri, 19 decembrie, va fi ziua în care cei mai tineri locuitori din Moldova Nouă vor pleca la colindat. Începând cu ora 10.00, la Casa de Cultură din localitatea va începe spectacolulspectacolul de colinde „Prichindeii ne colindă!”

În cadrul spectacolului vor participa preşcolarii de la Grădinița cu program prelungit „Sf. Stelian” Moldova Nouă, Grădinița cu program prelungit „Licuricii” Moldova Nouă, Grădinița cu program normal „Nikola Gavrilovici” Moldova Veche, Grădinița cu program normal „Sf. Sava” Măcești, Grădinița cu program normal „Rază de soare” Moldova Nouă, Grădinița cu program normal „Bambi” Moldova Nouă şi Grădinița cu program normal „Academia Îngerașilor” Moldova Nouă (secție a Liceului Teologic Baptist Reșița)

Powered by Jasper Roberts - Blog