Menu

Articol

Spitalul Judeţean de Urgenţă are manager nou. Unul interimar

Waldemar Murgu

Începând de astăzi, 3 septembrie, Waldemar Murgu este noul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa, urmând să ocupe această funcţie până la organizarea concursului, dar nu mai mult de şase luni de la data numirii ca manager interimar.

Absolvent al facultăţii de Drept din cadrul Universităţii „Vasile Goldiş”, din Arad, Waldemar Murgu este creditat cu o bogată experiență în domeniul managerial etalată în mediul privat.

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu, ne-a împărtpşit o parte din aşteptările pe care instituţia judeţeană, în administrarea căreia se află spitalul, le are de la noul manager: „În primul rând, ne dorim să scadă arieratele şi, bineînţeles, să continue proiectele aflate în derulare. Pe cel transfrontalier încheiat cu Timişoara şi Republica Serbia, pe cele trei contractate de Consiliul Judeţean privind eficientizarea termică a celor trei staţionare, precum şi proiectul privind Unitatea de Primiri Urgenţe.”

Zvonurile îl dădeau ca director medical pe dr. Florin Borţun, însă vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Ionuţ Popovici, a ţinut să ne spună că: „Actualul director medical interimar, Rodica Măslin, este omul potrivit la locul potrivit. Dânsa a dat dovadă de implicare, seriozitate şi, nu în ultimul rând, de responsabilitate şi nu a mimat importanţa funcţiei deţinute. Pentru aceste motive, are în continuare susţinerea mea şi a conducerii Consiliului Judeţean”

Waldemar Murgu a înlocuit-o în funcţie pe Cristina Mihaela Bacer, cea care câştigase postul de manager în urma concursului organizat în luna decembrie 2017. (Foto: Facebook)   

Powered by Jasper Roberts - Blog