Menu

Articol

Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa a rămas, din nou, fără purtător de cuvânt!

La mai puţin de o lună de la desemnarea sa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa şi-a dat demisia. Anunţul a fost făcut printr-un mail trimis presei chiar de cel în cauză: „Începând din data de 22.02.2018, Domnul Dr. Vlad Brici NU o să mai reprezinte comunicarea cu presa în cadrul Spitalului Judeţean Reşiţa (noi ştiam că spitalul nu este doar judeţean, ci şi de urgenţă!, n.r.). Cartela cu nr. de telefon şi adresa de e-mail urmează să fie predate la secretariat”.

De reţinut faptul că dr. Brici este al treilea purtător de cuvânt care renunţă la funcţie în ultimele şapte luni, timp în care niciunul dintre ei nu a semnat vreun comunicat de presă. De altfel, gestul dr. Vlad Brici nu trebuie privit ca pe unul surprinzător, în condiţiile în care în momentul desemnării sale anunţa presa că va desfăşura o activitate pro domo, după un program mai ceva decât al funcţionarilor: de luni şi până vineri, între orele 8-15, zilele de sâmbătă şi duminică nefiind luate în seamă.

Mai trebuie spus că, de opt luni, de când cu noul manager, Cristina Bacer, comunicare dintre conducerea celui mai mare spital din judeţ şi presă este una care lasă mult de dorit în privinţa informării cititorilor cu anumite probleme şi evenimente care au loc în această unitate spitalicească.

Powered by Jasper Roberts - Blog