Menu

Articol

Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa a rămas fără manager. Cristina Bacer a demisionat!

Cristina Bacer

Telenovela cu „uite demisia, nu-i demisia” interpretată de managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa a luat sfârşit. Consiliul de administraţie a luat act de dorinţa Cristinei Bacer de a renunţa la funcţia de manager şi i-a aprobat demisia. Până la numirea unui manger interimar, nu mai devreme de 12 septembrie, conducerea spitalului va fi asigurată de directorul medical, dr. Rodica Măslin.

Potrivit legii, concursul pentru ocuparea postului durează 40-45 de zile, timp în care spitalul are nevoie de un interimat. „Conducerea Consiliul Judeţean va lua o hotărâre în cel mai scurt timp. Nu ne putem permite să lăsăm cel mai mare spital din judeţ  la voia întâmplării”, ne-a mărturisit vicepreşedintele Consiliului Judeţean, fără să precizeze vreun nume pentru ocuparea interimatului.

Cristina Bacer a ocupat funcţia de manager al Spitalului judeţean din iunie anul trecut, din care şase luni ca interimar până la câştigarea concursului organizat în decembrie 2017. În tot acest timp, Cristina Bacer a intrat în conflict cu medicii chirurgi, prin desfiinţarea liniei de gardă şi şi-a prezentat de două ori demisia. Ultima dată, Consiliul de administraţie i-a acceptat-o.

Powered by Jasper Roberts - Blog