Menu

Articol

1 Comentariu

Spitalul Judeţean Reşiţa rămâne fără conducere. Managerul şi-a înaintat demisia

Rodica Măslin, mijloc, Cristina Bacer, dreapta

Situaţie delicată la vârful celui mai mare spital din judeţul Caraş-Seveerin. Echipa managerială, a cărei componenţă s-a tot schimbat în ultimul an, nu mai vrea să continue munca la acest nivel. Întrebat la sfârşitul şedinţei de ieri despre posibila plecare a managerului Cristina Bacer, preşedintele Consiliului Judeţean, Silviu Hurduzeu, a recunoscut că există o nemulţumire a managerului spitalului, spunând că va avea o discuţie lămuritoare în această săptămână.

În această dimineaţă, Cristina Bacer a confirmat pentru ziarul Argument zvonurile din ultimele zile: „Da, mi-am depus demisia din funcţia deţinută, din motive personale. În prezent, mă aflu în preavizul de 45 de zile, aşa cum cere legea în cazul funcţiilor de conducere”.

Între timp, veşti asemănătoare vin şi din partea dr. Rodica Măslin, cea care ocupă funcţia de director medical interimar începând din luna martie a acestui an. Şi Rodica Măslin invocă motive personale în privinţa hotărârii de a renunţa la funcţie. Anunţul oficial va veni, cel mai probabil, după ce se va întoarce din concediu.

Comentarii

o atitudine inteleapta si hotarita. cum sa fii la dispozitia ciumei rosii, batuta la cap toata ziua, fara bani,pt a face ceva cit de cit si sa fii si sanatos tun sa rezisti zilnic la toate problemele si stresul generat de acestea? continuind cu lipsa de personal profesionit , lipsa medicamentelor si a finantelor , cum sa conduci o unitate medicala de acest rang, judetean de urgenta? aproape imposibil, nu alta.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog